Cel mai rapid imprumut bancar si nebancar gara garantii, ONLINE

Cum putem accesa un imprumut online fara garantii?

Foarte multe persoane ce vor sa acceseze un credit online fie el bancar sau nebancar se gandesc ca aceste imprumuturi sunt foarte scumpe pentru bugetul lor, trebuie sa sti ca acestea sunt total false, fie ca accesezi o creditare bancar sau nebancara dobanda este lafel precum accesezi o finantare bancara.

Dobanzile variaza in finctie de banca sau ifn-ul la care apelezi. Daca vrei sa accesezi o finantare online trebuie sa sti ca acest lucru nu se poate, online poti doar aplica pentru oferta ce se potriveste mai bine bugetului tau. Bani se acorda prin virament bancar sau la sediul bancar.

Tot ce trebuie sa faci pentru a accesa o creditare este te gandesti la ce suma vrei sa optezi, durata finantari si de unde vrei sa accesezi aceasta finantare, de la ifn sau de la bancile mari din aceasta tara?

Care sunt regulile bancare de acordare?

Regulile bancare sunt mai stricte decat cele nebancare. La acestea poti lua un imprumut pentru nevoi personale de maxim 15000 euro, pe o perioada de pana la 15 ani. Inainte de toate, pentru acordarea creditului dorit trebuie sa treci de scoring, acesta iti spune daca finantarea ceruta se incadreaza criterilor banci care ofera creditarea. Daca treci de scoring, trebuie sa faci dovada cu nenumarate acte doveditoare ca ai de unde plati creditul. Daca optezi pentru credite cu sume de pana la  5000 euro, finantarea se acorda foarte usor, se aproprie de rapiditatea cu care ofera ifn-urile creditele. Actele necesare pentru sumele de bani de maxim 5000 euro sunt: copie dupa buletin si in original, adeverinta de venit pe ultimele 6 luni, dupa caz banca mai poate cere si o adeverinta de venit.

Care sunt regulile nebancare de acordare?

Aceste banci acorda cele mai rapide imprumuturi care s-au acordat vreo data in Romania si Moldova. Rapiditatea cu care se misca aceste ifn-uri la acordarea imprumuturilor i-a uimit pe toti ce au ajuns sa acceseze o finantare de la aceste institutii nebancare. Aceste institutii sunt de 3 feluri: Ifn ce acorda imprumuturi cu buletinul pana la salariu, ifn ce acorda imprumuturi de minim 500 lei si 5000 lei si ifn-uri ce acorda sume mari de bani de minim 10000 lei si 80000 lei. Trebuie sa mai sti ca dobanda este fixa pe toata durata creditului atat la ifn cat si la bancile mari din aceasta tara. La acestea nu se cer garantii sau giranti.
  • Reguli de acordare: 

    • Varsta solicitantului trebuie sa fie intre 20 ani si 69 ani. Sunt si ifn-uri ce acorda finantare persoanelor ce au 18 ani. dar cele mai multe ofera imprumuturi numai celor ce au varsta de minim 21 de ani la solicitarea imprumutului.
    • Sunt foarte multe institutii nebancare care acorda credite pana la salariu doar cu buletinul, din pacate sumele oferite de acestea sunt foarte mici.
    • Actele necesare sunt: copie dupa buletinul de identitate si in original, adeverinta de venit sau fluturas de salariu. Daca doresti un imprumut de bani mai mare de 10000 lei, conditiile de acordare sunt urmatoarele: trebuie sa faci dovada ca ai de unde plati creditul optinut prin adeverinta de venit pe ultimele 6 luni, copie dupa biletinul de identitate si o factura de la utilitati.Puteti face dovada si prin chirii, drept de autor..etc
    •  

Vezi aici 6 oferte de imprumuturi, bancare si nebancare . 


Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »

1 comentarii:

Write comentarii
1 aprilie 2015, 16:29 delete

si eu cum pot loa legatura cu cineva casa fac imprumutul?

Reply
avatar