Vrei un un imprumut rapid de la ifn online? CREDITE NEBANCARE

Cat de simplu este sa accesezi un credit de la ifn online?

Foarte multe persoane se feresc de aceste credite rapide din mai multe motive neadevarate. Foarte multe persoane au auzit ca aceste institutii financiare care acorda imprumuturi nebancare sunt niste tapari care i-ar jermani de bani pe cetateni acetei tarii, totul este un fals.

Aceste institutii financiare nebancare s-au infiintat in ani de criza, exact atunci cand bancile nu mai acordau imprumuturi prea multor persoane. Acestea ofera cele mai eficiente credite, evident daca ne referim la rapiditatea cu care acorda imprumuturile aceste institutii financiare.

Pentru accesarea imprumutului nebancar nu trebuie decat sa accesezi site-ul firmei de creditare pe care o doresti, pe acel site se gaseste toate informatiile despre imprumuturile oferite de acestea. Vezi aici 6 oferte avantajoase pentru imprumuturi.

Care sunt regulile de creditare?

Pentru a accesa unui imprumut online de la ifn pentru nevoi personale, conditiile de creditare sunt urmatoarele:
  • Trebuie sa faci dovada ca ai un loc de munca stabil prin adeverinta de venit.
  • Nu trebuie sa fi introdus in baza de date ca rau- pladnic sau restantier, mai bine spus sa nu fi in biroul de credite.
  • Trebuie sa ai minim 20 ani si maxim 69 ani. Sunt cateva ifn-uri care acorda si persoanelor de 18 ani finantarii, dar sumele sunt foarte mici, de maxim 5000 lei.

Tipuri de Ifn-uri.

Sunt 3 categorii de firme ce acorda credite nebancare.
  1. Institutii care acorda creditare pana la salariu doar cu buletinul de identitate.
  2. Sunt instituti ce acorda sume mici de bani de minim 500 lei si maxim 5000 lei, pe o perioada de maxim 15 luni. Actele necesare  pentru accesarea acestui imprumut este doar adeverinta de salariu pe ultima luna sau flutuiras de salariu.
  3.  Cele mai bune institutii nebancare acorda bani cu imprumutul de minim 10000 lei si maxim 800000 lei pe o perioada de 5 ani.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »