Restantierii pot accesa credite bancare sau nebancare? Pentru rau-platnici se poate accesa un imprumut?

Se pare ca in vremurile care traim astazi s-au infintat banci ce acorda credite online doar cu buletinul, deci, nu mai trebuie sa faci dovada prin fluturas de salariu sau prin adeverinta de venit ca ai de unde platii creditul .

Principalele conditii de indeplinit pentru un credit cu buletinul.

 In primul rand trebuie sa precizam ca exista doar o banca in aceasta tara ce acorda imprumuturi online fara adeverinta de venit. La aceasta banca ce ofera credite doar cu buletinul, poate accesa finantarea dorita si cei ce sunt in biroul de credite ca restantieri sau rau-platnici.

Conditii de creditare:

  • Varsta trebuie sa fie de minim 18 ani .
  • Suma de bani pe care o poti imprumuta este de minim 100 lei si maxim 1290 lei.

 Finantare de minim 500 lei si maxim 5000 lei, si pentru cei din biroul de credite.

 Daca doresti un credit de maxim 5000 lei pe o perioada de 15 luni, trebuie sa sti ca exista un ifn ce acorda aceste imprumuturi mici pe perioade scurte de rambursare. Aceste ifn-uri nu cer garantii sau giranti pentru imprumutul pentru nevoi personale.

Daca doresti o finantare la aceste ifn-uri, important de stiut este ca nu trebuie  intocmesti nenumerate acte pentru imprumutul dorit. De obicei la ifn aplici online sau telefonic, doar asa vei optine cele mai bune informatii despre finantarea la care vrei sa aplici.

 Rau-platnici si restantierii pot accesa la aproape toate ifn-urile un credit,nu prea mare dar deajuns pentru rezolvarea problemelor aparute.

Detalii: http://www.openovi.com/2014/11/credite-bancare-si-nebancare-rapide-online.html

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »