Credite pentru nevoi personale online si rapide de la ifn - IMPRUMUTURI BANCARE SI NEBANCARE

  • Vrei sa accesezi credite rapide pentru nevoi personale online? 

  • Vrei sa sti care imprumuturi sunt mai rentabile dintre ifn si banca?

Calea cea mai simpla pentru accesarea unui credit in cele mai bune conditii de pe piata este sa te documentezi cat mai bine si sa ceri informatiile necesare creditului pe care vrei sa-l opti la cat mai multe banci. Nenumarate persoane nici macar nu cere ofertele bancare, intra in prima banca intalnita, precum ar fi ultima banca din lume, acestia  trebuie sa intre in toate bancile intalnite, sa ceara ofertele de creditare, dupa care sa mearga acasa sa le studieze, dupa care suna la fiecare banca in parte si se informeaza in detaliu despre finantarea ceruta.

Principalele lucruri de stiut cand faci o finantare bancara.

 Nu te aruna in gura bancilor numai daca ai intr-adevar nevoie de un credit. Cei mai multi dintre cetatenii acestei tari sunt atrasi sa acceseze un credit din pricina reclamelor agresive si manipulante pe care le face bancile, fie ele bancare sau nebancare. Acestia au reclamele atat de bine facute incat te pot face sa accesezi un credit chiar daca nu ai neaparata nevoie de el, de ex, vreau sa imi cumpar o masina mai buna decat o am acuma, acesta este un moft si nu o necesitate. Cele mai multe persoane cand au facut un imprumut pentru a-si satisface mofturile au regretat. Deci gandestete bine inainte de a face o finantare.

Care este suma de bani pe care o pot imprumuta?

Acest lucru depinde de salariu care-l ai si de optiunea ta, apelezi la o banca sau la un la un institut nebancar? Bancile ofera imprumuturi de bani de pana la 15000 euro pentru nevoi personale, pentru aceasta oferta nu se cere garantii sau giranti, suma de bani se inapoiaza in rate fixe sau variabile in functie de tipul de credit ales, ratele se intind la unele banci pana la 10 ani.

La ifn totul se schimba, institutiile nebancare sunt de 3 feluri:
  • Ifn-uri ce acorda sume de bani de minim 100 lei si maxim 1300 lei, pana la salariu, doar cu buletinul de identitate. Perioada de rambursare este 45 zile de la semnarea contractului si primirea imprumutului cerut
  • Ifn-uri ce acorda sume de bani la domiciliul clientului de minim 500 lei si maxim 500 lei, pe o periioada de 15 luni. Actele necesare sunt copie dupa buletinul de idntitate si adeverinta de venit pe ultima luna sau fluturas de salariu.
  • Ifn-uri ce acorda sume de bani de minim 10000 lei si maxim 90000 lei, pe o perioada de 5 ani. Aceste instituti care ofera sume mari de bani au o dobanda cu mult mai mica decat cele ce ofera sume mici de bani, se aproprie de dobanzile practicate de bancile mari din aceasta tara. actele necesare sunt: adeverinta de venit pe ultimele 3 luni si dupa caz acestea mai poate cere si o factura de la utilitati.
  • Vezi acuma 6 oferte bancare si nebancare pentru nevoi, oferite online.

Care sunt dobanzile?

 Dobanzile la imprumuturile nabancare cat si bancare sunt in functie de banca la care apelezi. Fiecare banca atrage clienti intr-un anumit fel. Cei mai multi atrag clienti prin dobanzile mici pe care le practica iar altele prin reclamele agresiv si comvingatoare. Tu decizi!

Care diferenta dintre finantarea bancara si cea nebancara ?

Sunt cateva lucruri simpe de spus despre aceste doua banci. Diferenta intre aceste banci este ca bancile mari din Romania practica o dobanda foarte mica in comparatie cu ifn-urile, dar si cu o strictete in acordarea imprumuturilor. In schimb cele nebancare au frau liber sa faca ce vor si sa aibe ce dobanda vor.

Aceste imprumuturi de obicei sunt cunoscute drept cele mai rapide finantari de pe piata . Cele mai multe din institutiile ce acorda imprumuturi nebancare ofera bani in 24 ore de la semnarea contractului. Documentatia acestora este una simpla iar aprobarea se face foarte urgent, a doua zi de la aplicare sti daca creditul se aproba sau nu.

De stiu ca la ifn dobanda poate fi foarte mare, deci multa atentie cand va bagati sa accesati o creditare de la aceste institutii. Dobanda este fixa la toate ifn-urile, totul este explicat negru pe alb de agenti bancari. Nu uitati sa cititii contractul de creditare inainte de al semna.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »