Daca sunt restantier pot accesa credite rapide nebancare? Se pot accesa si online?

O intrebare care nu prea isi gaseste raspunsul asa de usor. Stim foarte bine cum bancile din Romania Si Moldova au introdus foarte multi cetateni in baza de date pentru motivul ca au ramas restantieri cu creditele optinute. Foarte multe persoane au intrat in biroul de credite pentru ca pur si simplu au avut momente in care a intampinat  dificultati materiale, iar banca nici macar nu i-au ascultat, intr-un cuvant nu ia interesat de aceste persoane, doar acuma s-au mai trezit si acestea, au inceput sa reesaloneze ratele acelor persoane ce au dificultati in a platii ratele.

Care sunt bancile ce ofera bani cu imprumutul pentru restantieri ?

Dupa cate stiu si am citit, in Romania exista 2 institutii financiare nebancare care acorda credite online doar cu buletinul de identitate, asa-numitele "imprumuturi pana la salariu".

Primul instituit nebancar ce ofera credite pana la salariu fara adeverinta de venit, doar cu buletinul de identitate. Detalii Banca Aici.

Acesta ofera imprumuturile in cele mai rapide modalitati de pe piata bancara si nebancara din aceasta tara. Acordarea banilor imprumutati se face in aceeas zi in care semnati contractul de creditare, transferul de bani se face prin banca. Deci, daca aveti oprire pe conturi nu va recomand sa faceti acest imprumut pentru nevoi personale.

Al doilea institut ce ofera imprumuturi nebancare doar cu adeverinta de venit si copie dupa buletinul de identitate. Detaliile Acestui Credit Aici.

La acest ifn, foarte multe persoane ce sunt restantieri au putut accesa creditul oferit de acestia. Acest institut nebancar are cateva reguli simple de creditare, prima regula este sa ai minim 18 ani impliniti la accesarea imprumutului, a doua regula este sa ai minim 1 luna de cand esti angajat. Sumele pe care le poti accesa la acest ifn sunt de minim 500 lei si maxim 5000 lei, pe o perioada de maxim 15 luni.

Se pot accesa imprumuturi si online?

Adevarul cu online-ul nu e chiar asa cum suna. Daca ai auzit ca poti lua un imprumut online, trebuie sa-ti spunem ca acest lucru nu este in totalitate adevarat, lucrurile stau altfel. Cele mai multe din bancile din aceasta tara si firmele ce acorda credite nebancare, au pus la dispozite un  formularul online de creditare pe care trebuie sa-l complectezi cu datele personale, dupa complectarea formularului, un agent bancar te suna pentru validarea si prezentarea ofertelor bancare. Daca creditarea se aproba, suma de bani o poti optine ata de la sediile bancare cat si prin transfer bancar, daca daca imprumutul este de la un institut nebancar.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »