Vreau un credit rapid nebancar, cum procedez pentru optionerea acestuia?

Vreau un credit rapid nebancar, cum procedez pentru optionerea acestuia?
Tot mai multe persoane ne scriu ca doresc bani cu imprumutul foarte rapid, cei mai multi apeliaza la aceste credite nebancare doar atunci cand au o problema urgenta. Cele mai cautate sunt creditele rapide online

Cum faci rost de acest imprumut si cum?

Intrebarea de genul "Cum fac rost de bani intr-un timp foarte scurt" am primit-o de foarte multe ori, si astazi o sa va explic in mare cum sa accesati acest credit. In aceasta tara ai 3 variante de a primi o suma de bani cu imprumutul: sa amanetezi lucruriile personale, sa faci un imprumut de bani nebancar sau sa faci un credit bancar.

Cea mai rentabila si cautata creditare este cea de la ifn ( Institut financiar nebancar ). Acestea ofera bani cu imprumutul fara prea multe acte. La cateva dintre ifn-uri daca doresti o suma de bani de pana la 1300 lei, iti rebuie doar buletinul de identitate. Detalii aici.
Daca doriti un credit online pentru o suma mai mare de bani, la ifn ai gasit solutia, acestea ofera bani urgent, in doar 24 ore de la semnarea contractului de creditare. Trebuie sa sti ca aceste ifn-uri ce acorda credite online se ghideaza dupa proprile reguli de creditare, acestea ofera diferite forme de creditare si dobanzi.

Actele necesare pentru finantarea nebancara.

De obicei aceste instituti va cer doar doua acte, copie dupa buletinul de identitate si adeverinta de venit, acestea sunt valabile doar pentru imprumuturile mici de bani, de maxim 5000 lei.  Daca doresti o suma mai mare de 5000lei, dupa caz ifn-ul poate sa-ti mai ceara si-o factura de la utilitati.

Nu uita ca exista si ifn ce acorda credite rapide pentru nevoi personale de maxim 1300 lei, pana la salariu, doar cu buletinul de identitate, suma de bani imprumutata se restituie in maxim 45 zile. Vezi chiar aici detalii despre creditul cu buletinul pana la salariu

Se pot accesa credite nebancare doar cu buletinul si fara adeverinta de venit?

Se pot accesa credite nebancare doar cu buletinul si fara adeverinta de venit?
De ce cauta cetateni acestei tari credite online doar cu buletinul si fara adeverinta de venit?
Atat in Romania cat si in Republica Moldova sunt foarte multi cetateni ce nu au un loc de munca sau nu lucreaza cu carte de munca ( contract de munca ). Aceste imprumuturi nebancare sunt create special pentru aceste tipuri de categorii sociale, nu te gandi ca vei optine o suma mare de bani de la aceste ifn-uri ce acorda imprumuturi pana pana la salariu.

Aceste firme acorda finantare si pentru restantieri si rau-platnici?

Aceste firme sau creat special pentru aceste tipuri de persoane care din diverse motive au ramas restantieri. Exista de fapt 2 ifn-uri ce acorda credite rapide online:

 • Primul ifn acorda credite pana la salariu doar cu buletinul de identitate cu suma de minim 100 lei si maxim 1300 lei, pe o perioada scurta de timp, maxim 45 zile. Detalii despre credit Aici
 • Al doilea ifn acorda imprumuturi rapide online cu adeverinta de salariu pe ultima luna lucrata sau cu fluturasul de salariu. Aceasta ofera bani cu imprumutul de minim 500 lei si maxim 5000 lei, perioada de creditare este de maxim 15 luni. La acest institut nebancar daca restitui suma imprumutata in maxim 45 zile de la solicitare nu vei plati dobanda, cati bani ai primit, exacta atat vei inapoia. Detaliile imprumutului rapid la domiciliu Aici

Care sunt conditiile de acordare si actele necesare?

Conditiile de acordare sunt urmatoarele:

 • Varsta solicitantului trebuie sa fie de minim 24 ani pentru creditul doar cu buletinul, pentru oferta de creditare pana la salariu.
 • Varsta de 18 ani trebuie s-o ai la solicitarea creditului de la institutiile care va cer adeverinta de venit sau fluturas de salariu pentru sume de bani solicitata

Aceste credite pentru nevoi personale rapide nu se cere garantii sau girant, totul decurge pe incredere.

Daca vrei o suma de bani de peste 10000 lei, si nu esti restantier sau rau-platnic, lucri cu contract de munca de minim 3 luni, Vezi Imprumuturi Nebancare Aici. Dobanda acestui ifn este foarte mica in comparatie cu cele inscrise mai sus. Creditul acestui ifn se acorda foarte urgent, in 24 ore de la semnarea contractului.

Vrei o refinantare bancara sau nebancara pentru nevoi personale in cele mai rapide ?

Vrei o refinantare bancara sau nebancara pentru nevoi personale in cele mai rapide ?
Vrei sa accesezi o refinatrae bancara pentru creditul tau de nevoi personale? Vrei sa optii aceasta finantare cat mai rapid cu putinta? Vrei ca totul sa decurga urgent? In acest articol va informam cum sa accesezi o refinantare bancara in cele mai bune conditii de pe piata.

Majoritatea Romanilor si Moldovenilor cauta sa refinanteze un imprumut din pricina unei rate cu mult mai mici, dar majoritatea opteaza pentru o astfel de creditare pentru ca vor ca sa optina bani in plus pe langa cel optinut anterior.

Sa luam un exemplu o banca care este in topul celor mai srioase banci din aceasta tara. Detalii Aici.

Aceasta banca ofera credite pentru urmatoarele categorii:
 • Finantare Auto
 • Finantare Imobiliara
 • Finantare Nevoi Personale

Credite pentru nevoi personale online si rapide de la ifn - IMPRUMUTURI BANCARE SI NEBANCARE

Credite pentru nevoi personale online si rapide de la ifn - IMPRUMUTURI BANCARE SI NEBANCARE
 • Vrei sa accesezi credite rapide pentru nevoi personale online? 

 • Vrei sa sti care imprumuturi sunt mai rentabile dintre ifn si banca?

Calea cea mai simpla pentru accesarea unui credit in cele mai bune conditii de pe piata este sa te documentezi cat mai bine si sa ceri informatiile necesare creditului pe care vrei sa-l opti la cat mai multe banci. Nenumarate persoane nici macar nu cere ofertele bancare, intra in prima banca intalnita, precum ar fi ultima banca din lume, acestia  trebuie sa intre in toate bancile intalnite, sa ceara ofertele de creditare, dupa care sa mearga acasa sa le studieze, dupa care suna la fiecare banca in parte si se informeaza in detaliu despre finantarea ceruta.

Principalele lucruri de stiut cand faci o finantare bancara.

 Nu te aruna in gura bancilor numai daca ai intr-adevar nevoie de un credit. Cei mai multi dintre cetatenii acestei tari sunt atrasi sa acceseze un credit din pricina reclamelor agresive si manipulante pe care le face bancile, fie ele bancare sau nebancare. Acestia au reclamele atat de bine facute incat te pot face sa accesezi un credit chiar daca nu ai neaparata nevoie de el, de ex, vreau sa imi cumpar o masina mai buna decat o am acuma, acesta este un moft si nu o necesitate. Cele mai multe persoane cand au facut un imprumut pentru a-si satisface mofturile au regretat. Deci gandestete bine inainte de a face o finantare.

Care este suma de bani pe care o pot imprumuta?

Acest lucru depinde de salariu care-l ai si de optiunea ta, apelezi la o banca sau la un la un institut nebancar? Bancile ofera imprumuturi de bani de pana la 15000 euro pentru nevoi personale, pentru aceasta oferta nu se cere garantii sau giranti, suma de bani se inapoiaza in rate fixe sau variabile in functie de tipul de credit ales, ratele se intind la unele banci pana la 10 ani.

La ifn totul se schimba, institutiile nebancare sunt de 3 feluri:
 • Ifn-uri ce acorda sume de bani de minim 100 lei si maxim 1300 lei, pana la salariu, doar cu buletinul de identitate. Perioada de rambursare este 45 zile de la semnarea contractului si primirea imprumutului cerut
 • Ifn-uri ce acorda sume de bani la domiciliul clientului de minim 500 lei si maxim 500 lei, pe o periioada de 15 luni. Actele necesare sunt copie dupa buletinul de idntitate si adeverinta de venit pe ultima luna sau fluturas de salariu.
 • Ifn-uri ce acorda sume de bani de minim 10000 lei si maxim 90000 lei, pe o perioada de 5 ani. Aceste instituti care ofera sume mari de bani au o dobanda cu mult mai mica decat cele ce ofera sume mici de bani, se aproprie de dobanzile practicate de bancile mari din aceasta tara. actele necesare sunt: adeverinta de venit pe ultimele 3 luni si dupa caz acestea mai poate cere si o factura de la utilitati.
 • Vezi acuma 6 oferte bancare si nebancare pentru nevoi, oferite online.

Care sunt dobanzile?

 Dobanzile la imprumuturile nabancare cat si bancare sunt in functie de banca la care apelezi. Fiecare banca atrage clienti intr-un anumit fel. Cei mai multi atrag clienti prin dobanzile mici pe care le practica iar altele prin reclamele agresiv si comvingatoare. Tu decizi!

Care diferenta dintre finantarea bancara si cea nebancara ?

Sunt cateva lucruri simpe de spus despre aceste doua banci. Diferenta intre aceste banci este ca bancile mari din Romania practica o dobanda foarte mica in comparatie cu ifn-urile, dar si cu o strictete in acordarea imprumuturilor. In schimb cele nebancare au frau liber sa faca ce vor si sa aibe ce dobanda vor.

Aceste imprumuturi de obicei sunt cunoscute drept cele mai rapide finantari de pe piata . Cele mai multe din institutiile ce acorda imprumuturi nebancare ofera bani in 24 ore de la semnarea contractului. Documentatia acestora este una simpla iar aprobarea se face foarte urgent, a doua zi de la aplicare sti daca creditul se aproba sau nu.

De stiu ca la ifn dobanda poate fi foarte mare, deci multa atentie cand va bagati sa accesati o creditare de la aceste institutii. Dobanda este fixa la toate ifn-urile, totul este explicat negru pe alb de agenti bancari. Nu uitati sa cititii contractul de creditare inainte de al semna.

Daca sunt restantier pot accesa credite rapide nebancare? Se pot accesa si online?

Daca sunt restantier pot accesa credite rapide nebancare? Se pot accesa si online?
O intrebare care nu prea isi gaseste raspunsul asa de usor. Stim foarte bine cum bancile din Romania Si Moldova au introdus foarte multi cetateni in baza de date pentru motivul ca au ramas restantieri cu creditele optinute. Foarte multe persoane au intrat in biroul de credite pentru ca pur si simplu au avut momente in care a intampinat  dificultati materiale, iar banca nici macar nu i-au ascultat, intr-un cuvant nu ia interesat de aceste persoane, doar acuma s-au mai trezit si acestea, au inceput sa reesaloneze ratele acelor persoane ce au dificultati in a platii ratele.

Care sunt bancile ce ofera bani cu imprumutul pentru restantieri ?

Dupa cate stiu si am citit, in Romania exista 2 institutii financiare nebancare care acorda credite online doar cu buletinul de identitate, asa-numitele "imprumuturi pana la salariu".

Primul instituit nebancar ce ofera credite pana la salariu fara adeverinta de venit, doar cu buletinul de identitate. Detalii Banca Aici.

Acesta ofera imprumuturile in cele mai rapide modalitati de pe piata bancara si nebancara din aceasta tara. Acordarea banilor imprumutati se face in aceeas zi in care semnati contractul de creditare, transferul de bani se face prin banca. Deci, daca aveti oprire pe conturi nu va recomand sa faceti acest imprumut pentru nevoi personale.

Al doilea institut ce ofera imprumuturi nebancare doar cu adeverinta de venit si copie dupa buletinul de identitate. Detaliile Acestui Credit Aici.

La acest ifn, foarte multe persoane ce sunt restantieri au putut accesa creditul oferit de acestia. Acest institut nebancar are cateva reguli simple de creditare, prima regula este sa ai minim 18 ani impliniti la accesarea imprumutului, a doua regula este sa ai minim 1 luna de cand esti angajat. Sumele pe care le poti accesa la acest ifn sunt de minim 500 lei si maxim 5000 lei, pe o perioada de maxim 15 luni.

Se pot accesa imprumuturi si online?

Adevarul cu online-ul nu e chiar asa cum suna. Daca ai auzit ca poti lua un imprumut online, trebuie sa-ti spunem ca acest lucru nu este in totalitate adevarat, lucrurile stau altfel. Cele mai multe din bancile din aceasta tara si firmele ce acorda credite nebancare, au pus la dispozite un  formularul online de creditare pe care trebuie sa-l complectezi cu datele personale, dupa complectarea formularului, un agent bancar te suna pentru validarea si prezentarea ofertelor bancare. Daca creditarea se aproba, suma de bani o poti optine ata de la sediile bancare cat si prin transfer bancar, daca daca imprumutul este de la un institut nebancar.

Restantierii pot accesa credite bancare sau nebancare? Pentru rau-platnici se poate accesa un imprumut?

Restantierii pot accesa credite bancare sau nebancare? Pentru rau-platnici se poate accesa un imprumut?
Se pare ca in vremurile care traim astazi s-au infintat banci ce acorda credite online doar cu buletinul, deci, nu mai trebuie sa faci dovada prin fluturas de salariu sau prin adeverinta de venit ca ai de unde platii creditul .

Principalele conditii de indeplinit pentru un credit cu buletinul.

 In primul rand trebuie sa precizam ca exista doar o banca in aceasta tara ce acorda imprumuturi online fara adeverinta de venit. La aceasta banca ce ofera credite doar cu buletinul, poate accesa finantarea dorita si cei ce sunt in biroul de credite ca restantieri sau rau-platnici.

Conditii de creditare:

 • Varsta trebuie sa fie de minim 18 ani .
 • Suma de bani pe care o poti imprumuta este de minim 100 lei si maxim 1290 lei.

 Finantare de minim 500 lei si maxim 5000 lei, si pentru cei din biroul de credite.

 Daca doresti un credit de maxim 5000 lei pe o perioada de 15 luni, trebuie sa sti ca exista un ifn ce acorda aceste imprumuturi mici pe perioade scurte de rambursare. Aceste ifn-uri nu cer garantii sau giranti pentru imprumutul pentru nevoi personale.

Daca doresti o finantare la aceste ifn-uri, important de stiut este ca nu trebuie  intocmesti nenumerate acte pentru imprumutul dorit. De obicei la ifn aplici online sau telefonic, doar asa vei optine cele mai bune informatii despre finantarea la care vrei sa aplici.

 Rau-platnici si restantierii pot accesa la aproape toate ifn-urile un credit,nu prea mare dar deajuns pentru rezolvarea problemelor aparute.

Detalii: http://www.openovi.com/2014/11/credite-bancare-si-nebancare-rapide-online.html