Ce acte am nevoie pentru un credit rapid obtinut online de la ifn?

Actele necesare sunt extrem de putine in comparatie cu bancile, sa nu te astepti ca la ifn o sa poti accesa o suma mare de bani.

Actele necesare pentru creditele rapide sunt in functie de suma pe care vrei sa o accesezi. Poti accesa sume cuprinse intre 100 lei si 90000 lei pe o perioada de la o zi la 5 ani. Daca doresti sa accesezi o finantare de minim 100 lei si maxim 1500 lei pentru simplu fapt ca ai nevoie de bani pana iti intra salariul in cont, la ifn poti accesa suma de bani in aceias zi in care semnezi contractul de creditare. Daca vrei o suma de bani de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada mai mare de timp, de peste un an, tot la ifn le poti accesa in maxim 24 ore de la semnarea contractului.

Actele necesare pentru sumele de bani enumerate mai sus sunt doar 2, copie dupa buletinul de identitate si fluturas de salariu pe ultima luna sau adeverinta de venit.


Nu uita ca institutiile nebancare au iesit pe piata cu oferte tentante, atat pentru clasa saraca a romaniei cat si pentru clasa de mijloc.

Daca vrei sa aplici la un credit pentru nevoi personale singurul lucru pe care trebuie sa il verifici este dobanda, cele mai multe dintre ifn-urile ce acorda sume mici de bani au si o dobanda mare.

Nu uita ca la ifn nu vei gasi in clauze ascunse sau abuzive introduse in contracte, sunt la fel de serioase precum bancile.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »