Cele mai rapide credite online nebancare si fara garantie

Cum accesezi o finantare nebancara online fara sa depui garantii?

Majoritatea firmelor nebancare ce acorda credite rapide prin intermediul internetului, adica online, acorda doar imprumuturi cu sume mici de bani, cat sa treci cu bine luna. Evident ca sunt si institutii care acorda finantari cu sume mari de bani, la fel ca cele bancare, dar numarul lor este foarte mic in comparatie cu cele ce acorda imprumuturi pana la salariu.

Intre ifn-uri exista o concurenta acerba deoarece sunt foarte multe, se intrec care mai decare sa acorde bani cat mai urgent cu putinta si cu o dobanda cat mai mica, dar extrem de mare pentru bugetul persoanelor din aceasta tara. Atunci cand prieteni si neamurile nu pot sa-i ajute cu bani de imprumut, cele mai multe persoane apeleaza la creditele de nevoi personale oferite in cele mai rapide conditii de pe piata bancara.

Trebuie sa precizam ca acele credite online de care auzim noi defapt sunt cu totu si cu totu alceva. Online poti doar aplica prin formularul de contact pentru a putea fi sunta pentru explicarea ofertei in detaliu, nu cum crede anumite persoane ca se poate accesa o finantare online. 

Cele mai multe persoane apeleaza la un astfel de credit din mai multe motive:
  1. Au ramas restanti cu ratele la credit si au fost introdusi in biorul de creditare.
  2. Au nevoie rapida de o creditare in aceias zi sau ziua urmatoare. Nu uita, unele ifn-uri acorda finantarea in maxim 2 ore de la trimiterea contractului de creditare semnat.
  3. Nu vor sa stie nimeni ca au ramas in gaura cu bani, si apeleaza la o astfel de finantare sigura,serioasa si de incredere.
  4. Pentru ca aceste institutii financiare sunt ingaduitoare cu clientii, daca se ramane in urma cu ratele acestea nu pune nici o dobanda  sau penalizare precum bancile.
Toate aceste firme ce acorda credite fara garantii au pe site-ul lor un calculator care va permite sa calculati in timp real ratele, si dobanda. In acest fel sti de la inceput care sunt costurile finantari si ce suma inapoiezi la safrsitul creditari.

Banci sau institutii nebancare?

Ori ca e banca, ori ca e ifn, tot despre credite este vorba. 
Ifn-ul are un avantaj pentru ca este cu mult mai flexibil decat bancile la toate capitolele, de la creditare pana la sumele de bani obtinute. Bancile acorda sume de bani de minim 2000 euro, doar daca iti faci un card de credit sau de cumparaturi sau de ce nu faci o descoperire de card, poti accesa o suma mai mica de bani. In schimb ifn-ul este conceput prin prisma optineri unui imprumut cat mai urgent, in aceias zi in care completati contractul de creditare sau cel tarziu a 2-a zi ai bani in cont.

Adevarul este ca, bancile sunt mai comvenabile, deoarece dobanda acestora este cu mult mai mica de cat la institutiile nebancare. Sfatul nostru este sa te interesezi prima data la banca de un credit, iar daca aceasta nu vi-l ofera, apelati in cele din urma la ifn.

La ifn poti accesa o suma de bani extrem de urgent cu un numar mic de acte, adeverinta de venit si fluturas de salariu.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »