Credite fara garantii de la ifn rapide pe termen scurt.

Credite nebancare fara garantii in cel mai scurt termen.

In vremurile grel cetateni acestei tari cauta sa acceseze credite cat mai rapide, deoarece necazurile sau nevoiile nu asteapta sau nu bat la usa sa te avertizeze ca vine si sa-ti pregatesti banii. Creditarea nebancara este cautata in deosebit de persoanele ce au un venit foarte mic si doresc un credit optinut extrem de urgent. In primul rand, pentru a putea aplica la un o finantare pentru nevoi personale oferita de institutiile nebancare, trebuie sa ai un loc de munca stabil si varsta de minim 18 ani impliniti la optinerea creditului. Cetateni ce muncesc, dar nu au contract de munca, nu pot accesa la ifn credite.

Care este termenu de creditare?

Termenul prin care trebuie sa inapoiezi suma difera.
  • daca vrei o finantare pana la salariu, suma de bani imprumutata trebuie inapoiata in maxim 45 zile.
  • Daca vrei o suma de bani prin oferta de credite la domiciliu, bani trebuie sa-i restitui in maxim 15 luni in rate egale.
  • Daca vrei sa accesezi un credit pentru nevoi personale, suma de bani trebuie inapoiata in rate egale cu o dobanda fixa in minim 1 ani si maxim 5 ani.

Ce garantie trebuie sa depun ?


Toate creditele oferite online in cele mai rapide conditii de la ifn nu trebuie sa depui garantii, nici macar sa aduci coplatitori, precum se facea o data la bancile mari din aceasta tara. Nici o banca sau institutie nebancara nu cere garantie daca suma de bani nu depaseste 10000 euro.

Ce diferente sunt intre finantariile de la ifn?

Nu uita ca fiecare ifn are propria platforma de creditare, cele mai multe dintre acestea acorda credite cu sume mici de bani de pana in 10000 lei. Dobanda acestore se calculeaza astfel, daca suma de bani imprumutata este mai mare dobanda scade, cu cat suma imprumutata este mai mica dobanda creste. 

Daca doresti o suma mica de bani actele necesare sunt:
  • copie dupa buletin
  • adeverinta de venit sau fluturas de salariu
Daca doresti un credit rapid pentru sume mari de bani actele pe care ifn-ul le cere sunt:
  1. adeverinta de venit pe ultimele 3 luni sau 6 luni, depinde de suma imprumutata, cu cat suma este mai mare cu atat trebuie sa ai mai multa vechime la locul de munca.
  2. O copie dupa buletin si in original.
  3. Dupa caz, banca poate sa-ti mai ceara si o factura de la utilitati daca pici la scoring.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »