Credite nebancare pana la salariu rapide si online. Doar cu buletinul se poate imprumuta bani?

Traim intr-o tara in care vorba umbla mai repede decat ti-ai putea imagina. Astazi va vorbesc despre creditele cu buletinul si imprumuturile pana la salariu.

Unde pot accesa o finantare pana la salariu?

Foarte multe persoane cauta sa acceseze cat mai rapid un credit, de cele mai multe ori oameni cauta o finantare de bani cu sume mici, exact cat sa treaca luna cu bine pana incaseaza salariul.

Cum si unde poti accesa finantarea pana iti incasezi bani de la locul de munca? Inainte de toate trebuie sa precizez ca doar la ifn ( institutii financiare nebancare ) poti accesa aceste tipuri de credite, dobanda pe care o practica este destul de mare, dar nu prea mare daca intr-adevar aveti nevoie de bani.

La institutiile financiare, prin oferta bani cu imprumutul pana la incasezi salariul, poti optine o suma de bani de minim 100 lei si maxim 1500 lei, perioada in care trebuie sa inapoiezi creditarea este de maxim 45 -50 zile, totul difera de la un ifn la altul.

Actele necesare pentru a optine un credit sunt doar 2, buletinul si adeverinta de venit sau fluturasul de salariu.

Exista credite doar cu buletinul?

Nu cred ca poate oferi cineva un credite si sa nu fie sigur ca acea persoana care a imprumutat-o ii inapoiaza finantarea in intregime. 
Aceste finantari numite imprumuturile cu actul de identitate, sunt si au fost o minciuna, mai pe scurt,marketing. Primele ifn-uri lansate pe piata au inceput sa acorde finantari cu sume mici de bani, iar pentru ca omul de rand si sarac sa creada ca intr-adevar ca se poate lua credite cu un singur act, acestea au mintit, prin reclame si prin alte surse de promovare. Totul se schimba cand te duceai la ei sa accesezi o finantare, treaba se schimba deoarece aveai nevoie de o adeverinta de venit sau fluturas de salariu pe ultima luna. Deci nu se poate accesa o finantare cu actul de identitate.

Pot accesa creditul si online?

Online se poate doar aplica la creditare pe care o gasesti cea mai avantajoasa pentru tine si familia ta. Foarte multe persoane cauta pe net. cum sa poata accesa credite online, ei bine nu se poate sa accesezi in aceste coinditii finantarea preferata, doar poti aplica prin formularul de contact. In aceste conditii unele ifn-uri care ofera sume de bani de pana in 1500 lei, iti trimit cntractul de creditare online, prin mail, il complectezi si-l trimiti inapoi, dupa care in maxim 2 - 3 ore ai bani in cont.

Diferenta dintre creditele bancare si nebancare.

Bancar

La creditele banca ai cele mai bune oferte si cele mai bune dobanzi de pe piata. Creditele se acorda extrem de greoi, de exemplu daca vrei o finantare de peste 5000 euro, in primul rand trebuie sa faci dovada ca ai un loc de munca stabil de minim 6 - 8 luni, iar vechimea totala in munca sa fie de minim 1 an, nu uita ca pentru accesarea unor sume mari de bani, in primul rand trebuie sa treci de scoring, nu este dificil daca ai un salariu bun si nu ai inregistrat ca restantier la vreo banca. Daca vrei sa accesezi o suma de bani de maxim 5000 euro, totul se schimba, trebuie sa ai minim 3 luni de zile la ultimul loc de munca.

Nebancar

La institutiile nebancare fata de banci totul se schimba. Aceste institutii  au o politica mai fllexibila decat la banci, plus de asta poti accesa si sume mici de bani, care la banca nu poti accesa aceste sume numai prin card de credit sau descoperire de card. Daca esti restantier si vrei o suma de bani de minim 100 lei si maxim 1500 lei, afla ca poti accesa aceasta suma doar la ifn. Actele necesare sunt doar buletinul si adeverinta de venit sau fluturas de salariu, daca creditul este mai mare institutul nebancar iti poate cere mai multe acte. Aceste institurii numite pe scurt ifn acorda credite rapide in maxim 48 ore de la aplicarea online.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »