Oferte avantajoase pentru credite online rapide nebancare.

Toate persoanele ce doresc sa acceseze un credit online in primul rand trebuie sa caute cele mai bune oferte, nu sa se implante in prima oferta intalnita. Astazi va dau cateva exemple despre creditele rapide oferite de la  instituti nebancare si bancare.

Creditele rapide de la BT.

Acest tip de creditare bancara este printre cele mai bune din aceasta tara, printre cele mai serioase banci. Una din zecile de banci care au simplificat acordarea creditelor, iar lucru cel mai important facut de aceasta banca este ca acum poti aplica online la ori ce credit doresti. Acum nu mai trebuie sa faceti drumuri pana la banca pentru a cere informatii despre creditul pe care vrei sa-l obtii, aplici la formularul online de pe site-ul banci, iar in scurt timp vei primi un telefon de la aceasta banca pentru explicarea in detaliu a ofertei la care ai aplicat. Sumele de bani pe care le poti imprumuta rapid sunt de maxim 5000 euro, pentru aceasta suma de bani iti trebuie doar adeverinta de venit pe ultimele 3 luni, perioada de creditare este de minim 1 an si maxim 5 ani cu rate fixe.

Finantare pana la salariu

Pentru a putea accesa un credit de la vivacredit pana ce incasezi salariu trebuie sa faci dovada ca muncesti de minim o luna de zile prin adeverinta de venit sau fluturas de salariu. Suma pe care o poti accesa in cele mai rapide conditii este de minim 100 lei si maxim 1500 lei pentru o perioada de minim o zi si maxim 45 zile.

Creditare la domiciliu

O singura banca acorda aceste tipuri de finantari la domiciliul clientrului, ea se numeste Provident, de fapt este un ifn, mai pe larg institut financiar nebancar. Acesta acorda credite nebancare de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de 15 luni. Toate ratele din toate ofertele intalnite la acest ifn sunt fixe pe toata durata finantarii.

L banca cat si la ifn pentru finantarile de pana in 5000 euro nu se cere garantii sau girant.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »