Vrei credite cu sume mici de bani rapid de obtinut si urgent de accesat?

Situatia este precara in Romania, bancile acorda cu greu o credite, romanii au mai putini bani de chieltuit. Din aceste motive sau infintat firmele ce acorda credite rapide pentru sume mici de bani.

Singura varianta pe care romanii o au de a imprumuta bani inafara familiei si prietenilor este la ifn. Aceste credite nebancare au luat amploare in ultimi ani iar creditele online oferite de acestea sunt printre preferatele romaniilor doarece se acorda extrem de urgent cu un numar mic de acte.

Trebuie sa precizam ca costurile de creditare ale acestor finantari sunt mari, deoarece se acorda urgent, iar sumele de bani sunt unele mici, de maxim 5000 lei.Pe piata bancara din aceasta tara sunt nenumarate institutii ce acorda credite urgente la domiciliul clientului sau prin tranzactii bancare.

Facilitatile creditari

Nu trebuie sa depui garantii pentru finantarea ceruta deoarece sumele de bani nu sunt foarte mari. Sumele de bani se obtin in maxim 24 ore de la semnarea contractului. Foarte important este ca nu se iau penalitati daca intarzii cu ratele.

Care sunt sumele pe care le pot imprumuta?

  1. Se ofera finantare cu sumele de bani  cuprinse intre 100 si 1500 lei prin oferta credite pana la salariu
  2. Poti accesa o suma de bani de minim 500 lei si maxim 3500 prin finantarea la domiciliul clientului.
  3. Se ofera sume de bani de minim 10000 lei si maxim 90000 lei pe o perioada de 5 ani prim creditul de nevoi personale.

Cum aplici?

Institutiile iti spun la dispozitie pe site-urile lor un formular online in care trebuie sa adaugi datele personale si numarul de telefon prin care vei fi contactat de reprezentantul banci la care ai aplicat. aceasta metoda o au atat bancile mari din aceasta tara cat si institutiile nebancare.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »