Care sunt conditile de acordare la ifn pentru imprumuturi rapide online

Daca doresti un imprumut la ifn in cele mai rapide conditii trebuie sa ai intre 18 si 21 impliniti in momentul cand doresti sa accesezi oferta de creditare

Conditii pentru acordarea imprumutului

la ifn nu trebuie sa-ti faci probleme in privinta conditiilor de imprumut sau in privinta actelor pe care trebuie sa le intocmesti deoarece sunt foarte simple. 

Prima conditie pe care trebuie sa o ai este sa ai intre 18 si 21 ani impliniti la solicitarea imprumutului, fiecare institut nebancar are propria varsta la care se acepta finantarea. 

A doua conditie este sa ai un loc de munca stabil de minim o luna pentru sume de bani ce nu depasesc 5000 lei si 3 luni pentru sumele mai mari. Trebuie sa faci dovada prin adeverinta de venit daca accesezi imprumuturi mari iar daca accesezi sume mici de bani prin oferta pana la salariu sau la domiciliu, trebuie sa faci dovada doar prin fluturas de salariu, pentru pensionari cuponul de pensie.

Cum primesc bani?

Daca optezi pentru sume mici de bani totul decurge atat online cat si prin transfer bancar. Daca optezi pentru oferta de imprumut pentru nevoi personale sumele de bani se incaseaza fizic la bancile partenere acestora, tot prin transfer bancar decurge si aceste tranzactii, doar ca pentru aceste sume mari de bani mai trebuie semnate niste acte.

Cat timp dureaza aprobarea?

Aprobarea se face in maxim 3 ore pentru sumele mici de bani, iar pentru sumele de bani prin oferta de nevoi personale ti se spune pe loc daca se aproba imprumutul la care ai optat, dupa care in maxim 24 - 48  ore se aproba imprumutul, iar in decursul a 2 - 4 zile, in functie suma se acorda bani imprumutati.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »