Crezi ca se poate accesa imprumuturi online asa de simplu cu se aude?

Daca accesezi o finantare la ifn ai cea mai mare sansa sa accesezi un imprumut foarte rapid in care poti aplica online, deci nu mai trebuie sa te deplasezi de acasa sa obtii informatiile necesare, aplici online prin formularul inscris pe site-urile acestor institutii nebancare.

Cat de simplu este acest imprumut?

Pentru imprumutul nebancar nu trebuie sa dovedesti prin prea multe acte ca ai de unde platii imprumutul, se cere doar adeverinta de venit pentru creditele mai mari de 5000 lei si fluturas de salariu pentru finantarea sub 5000 lei.

In multe cazuri cele mai multe persoanele ce apeleaza la o finantare de la ifn nu doresc sume mari de bani, doresc bani cu imprumutul doar pentru rezolvarea problemelor care intervin si sa restituie suma de bani inapoi cand incaseaza salariu. 

Oferta de imprumut pana la salariu 

Aceasta ofera se adreseaza persoanelor ce au ramas in gaura cu bugetul sau au nevoie urgenta de o suma de bani care sa treaca luna cu bine pana incaseaza salariu. Suma de bani oferita prin aceasta oferta pana la salariu este de maxim 2000 lei pe o perioada de maxim 45 zile.

Oferta de imprumut la domiciliu 

Aceasta oferta este creata special pentru persoanele ce nu pot sa se deplaseze de acasa sau pentru persoanele ce doresc sa acceseze imprumuturi rapide fara a se deplasa de acasa. Suma de bani obtinuta prin aceasta oferta este de minim 500 lei si maxim 3500 lei pe o perioada de 15 luni.

Oferta pentru nevoi personale

Oferta care are cea mai mica dobanda oferita de institutiile nebancare. Poti accesa imprumuturi pentru nevoi personale cu suma de bani de minim 10000 lei si maxim 100000 pe o perioada de maxim 5 ani cu o dobanda fixa pe toata durata desfasurarii imprumutului.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »