Avantajele si dezavantajele la imprumuturi pentru sume mici si mari de bani in cele mai rapide conditii

Care sunt principalele avantaje si dezavantaje cand accesam imprumuturi nebancare pentru sume mici  si mari de bani.

Principalele avantaje

Principalele avantaje ale acestei finantari este ca se adreseaza si persoanelor ce au un istoric negativ, mai exact si celor ce sunt inregistrati in biroul de credite ca restantiei, daca esti inregistrat ca rau-platnic, nici macar o banca nu iti mai acorda credite vreo data atata timp cat figurezi ca rau-platnic.

Rapiditatea cu care decurge imprumutul este uimitoare

Alt avantaj este rapiditatea cu care se misca aceste ifn-uri in acordarea de imprumuturi rapide, bani imprumutati  ajung la tine in mana sau in contul bancar, depinde de preferinte, in minim 24 si maxim 48 ore. Daca doresti o suma de bani de pana in 2000 lei, prin oferta de imprumut pana la salariu, bani ii poti obtine in aceias zi in maxim 3 ore de la semnarea contractului ai bani in contul tau.

Nu mai trebuie sa faci drumuri la banca

Inca un avantaj este ca nu trebuie sa mai faci drumuri inutile la banca, totul decurge din fata calculatorului, mai exact poti imprumuta bani online prin formularul de contact inscris atat pe site-urile bancilor cat si pe site-ul institutiilor nebancare.

Dezavantajele institutriilor nebancare

Singurul dezavantaj la aceste credite rapide nebancare fata de bancile mari este dobanda. Daca ai gasit un ifn ce iti acorda sume mici de bani sa te astepti la o dobanda cu mult mai mare decat la banca, iar daca ai gasit ifn-uri ce ofera sume mari de bani, de minim 10000 lei, dobanda acestora este cu mult apropriata ca cea a bancilor.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »