Imprumuturi Nebancare - Care sunt avantajele acestor finantari rapide de la ifn

 Care sunt cele mai avantajoase imprumuturi nebancare? 

Dac nu sti ce inseamna un ifn sau intentionezi pentru prima data sa accesezi un imprumut de la aceste institutii trebuie sa citesti articolul care urmeaza deoarece  este creat special pentru pentru persoanele care vor sa acceseze pentru prima data o finantare nebancara.

Care sunt costurile.

Costurile sunt relativ mici si mari in acelas timp, totul depinde de suma pe care vrei sa o accesezi. Daca vrei o suma de bani prin oferta pana la salariu, suma de bani se acorda in maxim 3 ore de la semnarea contractului de creditare la o dobanda foarte mare. Daca optezi pentru o suma de bani de minim 2000 euro si maxim 10000 euro, respectiv in lei, prin ofertele de imprumuturi pentru nevoi personale dobanda apropinduse de cea practicata de bancile mari din aceasta tara.

Cat de rapid se acorda

Acordarea este printre cele mai rapide din aceasta tara, nu o sa mai intalnesti vreo banca sa acorde lafel de rapid imprumutul. Aprobarea se face in maxim 3 ore daca creditul nu depaseste 2000 lei, daca vrei o suma de bani de pana in 5000 lei, aprobarea se face in maxim 24 ore, daca doresti o suma de bani de pana in 10000 euro, in 48 ore se aproba finantarea, iar in maxim 4 zile ai bani in mana.

Sumele de bani ce le poti imprumuta

Poti imprumuta sume de bani de minim 100 lei si maxim 90000 lei pe o perioada de maxim 45 zile pana la 5 ani, totul depinde la ce ifn te adresezi.

Cele mai importante 3 categorii de ifn:

  1. Ifn ce acorda finantare pana la salariu, suma de bani oferita este de maxima este de 2000 lei
  2. Ifn ce acorda finantare la domiciliu, suma de bani oferita este de maxim 5000 lei.
  3. Ifn ce acorda credite pentru nevoi personale de pana in 10000 euro respectiv in lei.

Diferenta dintre finantariile bancare si nebancare.

Imprumuturile nebancare se acorda intr-un timp scurt si in cele mai rapide conditii, cele bancare se acorda umpic mai greoi dar dobanda acestora este cu mult mai scazuta de cat cea de la ifn.

Avantajele creditelor de la ifn.

  1. Actele pe care trebuie sa le intocmesti sunt foarte putine.
  2. Acordarea imprumutului se acorda in cele mai rapide conditii.
  3. Nu se cere garantii sau girant
  4. Ifn-urile sunt intelegatoare atunci cand ramai in urma cu ratele si ai posibilitatea reesalonari ratelor.

Cele mai importante 3 institutii nebancare

  1. Institutii ce ofera finantari pana la salariu. Poti accesa o suma de bani de pana la 1000 lei si sa-i inapiezi in maxim 35 zile doar cu fluturas de salariu. Varsta minima este de 21 ani. Detalii Aici
  2. Institut ce acorda finantare pana la salariu de maxim 5000 lei pe o perioada de 15 luni doar cu fluturas de salariu.  Detalii aici.
  3. Institutii ce acorda imprumuturi pentru nevoi personale de pana la 10000 lei pe o perioada de 5 ani doar cu adeverinta de venit pe ultimele 3 luni. Venit minim acceptat este 500 lei iar varsta minima este de 21 ani. Detalii Aici

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »