Pot accesa credite in 24 - 48 ore nebancare in cele mai rapide conditii.

Credite rapide

Cel mai important la un credit nebancar este primirea banilor in maxim 24 ore de la semnarea contractului

Toti stim ca ifn-urile sunt vestite pentru rapiditatea cu care acorda creditul si transparenta cu care se acorda. Daca cumva ati auzit ca acestea te-ar putea tepuii, raspunsul este categoric ca nu mai poti fi tepuit in aceasta tara de catre vreo banca, nimeni nu mai risca sa adauge clauze ascunse sau aubuzive in contractele de creditare.

Daca doresti o suma de bani de la institutiile nebancare ce ofera finantari rapide, trebuie precizat ca acum poti aplica online prin formularul de contact la ori ce ifn pentru primirea informatiilor necesare la imprumutul cerut

Conditii de creditare

Doar daca esti angajat cu carte de munca ( contract de munaca) poti beneficia de un credit rapid de la ifn, iar daca esti rau-platnic, nimeni nu iti mai acorda vreo data un credit atata timp cat figurezi in baza de date, 5 sau 7 ani, dupa 10 ani se prescrie. Daca esti restantier, la ifn ai posibilitatea de a accesa ce oferta de creditare doresti, dar nu mai mult de 5000 lei.

Pentru a putea primi finantarea ceruta trebuie sa ai minim o luna de zile la ultimul loc de munca si sa faci dovada prin fluturas de salariu sau adeverinta de venit. 

Varsta minim la majoritatea institutiilor nebancare este de minim 21 ani. Sunt si institutii financiare nebancare care acorda credite rapide pentru nevoi personale cu sume de bani de minim 10000 lei si maxim  90000 lei pe o o perioada de 60 luni cu rate fixe, cu o dobanda ce se aproprie de bancile mari din aceasta tara.

 Pentru oferta de nevoi personale, trebuie sa faci dovada ca muncesti cu contract de munca de minim 1 an, vechimea in munca trebuie sa fie de minim 3 luni.

Pentru oferta de credite pana la salariu si cele la domiciliu clientului, bani se acorda in minim 3 ore si maxim 24 ore, la cele pentru nevoi personale finantarea se aproba in maxim 48 ore, iar bani se acorda intre 2 si 4 zile.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »