Se mai pot accesa imprumuturi la domiciliu sau pana la salariu ?

Fara adeverinta de veni se mai poate accesa vreo finantare?

Adevarul este ca fara adeverinta de salariu ai slabe sanse sa gasesti o finantare, se acordau o data de mult imprumuturi cu buletinul dar in zilele noastre nu prea se mai poate, dar tot ce este posibil sa existe.

Imprumuturi pana la salariu 

Poti sa accesezi o finantare prin oferta de imprumut pana la salariu pentru sumele de bani de minim 100 lei si maxim 2000 lei, suma de bani pe care o poti primi este in functie de ifn-ul la care apelezi. Prin aceste oferte se pot adresa si cei ce sunt in biroul de credite ca restantieri dar nu si cei ce sunt inregistrati ca rau-platnici, acestea din urma nu mai poate lua o finantare atata timp cat sunt inregistrati ca rau-platnici. Actele necesare sunt doar doua, adeverinta de venit si fuluturas de salariu pe ultima luna sau pe cea in curs.

Imprumuturi la domiciliu

la aceasta oferta au putut aplica cu succes foarte multe persoane ce sunt inregistrate ca restantier in biroul de credite si au putut accesa finantarea la care au aplicat. La aceste institutii financiare nebancare poti aplica online pentru imprumuturile de minim 500 lei si maxim 3500 lei pe o perioada de 15 luni in rate fixe pe toata durata creditari, poti plati ratele saptamanal sau lunar in functie de preferintele dvs. 

Aceste imprumuturi la domiciliu sunt cele mai cautate de persoanele ce nu au timp sa faca drumuri inutile le banca si doreste ca agentul sa vina luna de luna sa incaseze ratele de la domiciliu. Pe langa cele spuse mai sus, aceste imprumuturi sunt cele mai rapide de pe piata bancara, nu vei mai gasi oferte care sa se acorde mai rapid decat cele prin creditele nebancare.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »