Trebuie sa depui garantii pentru un credit nebancar rapid?

In ultimi ani majoritatea persoanelor ce cauta o finantare pentru nevoi personale sau alte finantari doresc sa nu mai depuna garantie pentru creditele cerute.

Defapt fara garantii la toate bancile, nici o banca nu te mai obliga cum faceau o data sa depui garantie sau sa aduci coplatitori. In ultimi ani s-au modificat atat de mult regulile de creditare incat te uimesti sa vezi ca un credit nebancar se obtine extrem de rapid si cu un numar mic de acte.

De cand a aparut ifn-ul, bancile s-au schimbat si ele din cauza acestora, deoarece au aparut ca ciupercile dupa ploaie in numar mare si acordau din ce in ce creditul tot mai rapid cu un numar mic de acte, din aceasta cauza s-a ajuns la aceasta simplificare a creditului.

Ce suma de bani poti accesa la ifn

La aceste institutii financiare nebancare poti accesa credite de la 100 lei la 100000 lei. In aceasta tara sunt 3 categori importante de institutii ce ofera imprumuturi nebancare.
  1.  Credit pana la salariu de minim 100 lei si maxim 2000 lei pe o perioada de maxim 45 zile. Fiecare ifn ofera sume diferite de bani.
  2. Finantare rapida la domiciliu de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de maxim 15 luni. Ratele sunt fixe pana la achitarea sumei in integralitate.
  3. Credite rapide pentru nevoi personale de minim 10000 lei si maxim 100000 lei pentru o perioada de maxim 5 ani, ratele acestui imprumut sunt egale pe toata durata desfasurari imprumutului.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »