Un imprumut nebancar este mai rapid de accesat decat cel bancar?

Care sunt cele mai rapide imprumuturi?

In primul rand trebuie sa precizam ca in Romania Si Moldova sunt doar 2 tipuri de oferte de creditare, cele oferite de institutiile nebancare si cele oferite de bancile mari.

Pe zi ce trece majoritatea imprumuturilor se ieftinesc si in acelas timp se acorda tot mai rapid si cu un numar mic de acte. Nu te asteptat sa accesezi o suma mare de bani doar cu adeverinta de venit. Imprumuturile maxime ce pot fi accesate sunt de maxim 10000 euro.

Imprumuturile nebancare.

Tot mai multe persoane apeleaza la un astfel de imprumut deoarece nu mai terbuie sa treci de rigorile bancilor, totul decurge simplu si cu un numar minim de acte. 

Actele necesare sunt:

  • pentru finantarea pana la salariu ai nevoie doar de fuluturas de salariu.
  • pentru finantarea la domiciliu ai nevoie doar de fluturas de salariu pe ultima luna.
  • pentru imprumuturile pentru nevoi personale ai nevoie de adeverinta de venit pe ultimele 3 luni .
Acordarea imprumutului este extrem de rapida, in maxim 48 ore primesti raspunsul daca creditul se aproba doar la finantarile pentru nevoi personale, daca optezi pentri finantarea pana la salariu sau la domiciliu, bani ii primesti in maxim 3 ore respectiv 24 ore.

Imprumuturile bancare

In cazul in care doresti o finantare, recomandarea noastra este sa apelezi in primul rand la banca, iar daca aceasta nu iti ofera finantarea ceruta, mai exact nu te incadrezi, apleaza in cele din urma la ifn.

Bancile eu cea mai mica dobanda de pe piata fata de un imprumut bancar, nu se acorda lafel de rapid, dar importanta este dobanda. La banci poti apela pentru o finantare de minim 2000 euro si maxim 10000 euro pe o perioada de 5-10 ani. La acest imprumut nu este nevoie sa aduci girant sau sa depui garantii, acest lucru este valabil si la imprumuturile nebancare.

Cum ma informez corect de acasa?

Informarea corecta fara sa fi nevoit sa pleci de acasa si sa stai la rand la banca pentru a primii infoirmatii despre imprumutul pe care doresti se face din fata calculatorului, acest lucru este valabil atat pentru banci cat si pentru institutiile nebancare. In primul rand cauti informatiile si bancile care sunt cele mai comvenabile si care iti acorda suma ceruta dupa care pe site-urile acestora se gaseste un formular online pe care il completezi cu datele persaonale, urmand ca in scurt timp un agent bancar te suna pentru comfirmarea si explicarea in detaliu a ofertei la care ai aplicat.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »