Vrei ca online sa faci un Imprumut nebancar fara garantii ?

Cum obtii un imprumut rapid fara garantie?

Tot ce trebuie sa faceti pentru a putea face un credit pentru persoane fizice care sa-l obtii in cele mai urgente conditii este sa apelezi la un imprumut nebancar.

Majoritatea persoanelor ce au nevoie de imprumuturi prin ofertele de nevoi personale, pana la salariu sau la domiciliu clientului, pana in prezent au fost multuliti de aceste institutii nebancare, ba chiar majoritatea au apelat si a doua oara.

Detalii imprumutului nebancar

Ifn-urile de obicei sunt extrem de permisive fata de bancile care ofera imprumuturi identice, evident acestea au o dobanda mult mai mare daca accesezi sume mici de bani prin oferta de creditare pana la salariu sau la domiciliu, daca doresti o finantare pentru nevoi personale, dobanda acestei oferte este apropriata bancilor.

Imprumuturile de bani pe care le poti obtine la ifn sunt intre 100 lei si 100000 lei iat perioada de rambursare este de minim 1 saptamana si maxim 60 luni, ratele imprumutului sunt fixe pe toata durata finantarii, iar imprumutul se acorda in lei pentru toate sumele oferite.

Sunt 3 categorii de institutii financiare nebancare ce acorda imprumuturi rapide.
  1. finantare la domiciliu - intre 500 lei si 5000 lei pentru maxim 15 luni
  2. finantare pana la salariu - intre 100 lei si 2000 lei pentru maxim 45 zile
  3. finantare pentru nevoi personale - intre 5000 lei si 100000 lei pentru maxim 60 luni.

Nu uita ca la creditele bancare cat si la imprumuturile nebancare nu mai trebuie sa faceti drumuri la banca pentru a cere informatii, totul decurge online prin completarea formularului online de pe site-urile acesatora, dupa care un agent bancar te suna pentru a detalia oferta la carea ai aplicat.

Share this

Urmatorul
« Prev Post
Inapoi
Next Post »