Actele necesare pentru imprumuturi online de nevoi personale cu dobanda fixa.

Actele necesare pentru imprumuturi online de nevoi personale cu dobanda fixa.

Am nevoie de un imprumut urgent. Ce sa fac sa-l pot optine?

In primul rand trebuie sa va ganditi la suma pe care vrei sa-o optii si cat de rapid vrei sa accesezi imprumutul. Aceste tipuri de finantari urgente sunt pentru  persoanele ce au nevoie de o suma mica de bani intr-un timp foarte scurt, de mnaxim 24 ore.

De ce sa aleg un imprumut nebancar?

Daca vrei sa accesezi imprumutui rapide pentru nevoi personale intr-un timp scurt, de minim 100 si maxim 5000 lei pe o perioada de pana la 15 luni, trebuie sa sti ca aceste institutii ofera imprumuturile cele mai simple si rapide de pe piata, cu un numar mat mic de acte, doar doua, fluturas de salariu si adeverinta de venit. Singurul lucru negativ despre ifn este ca dobanda, aceasta este cu mult mai mare decat la banca, adica, cu cat accesezi un imprumut mai mare cu cat dobanda scade.

 Daca doresti un imprumut bancar, totul se schimba atat in bine cat si in rau. Sunt banci in Romania care ofera imprumuturi destul de rapide si la o dobanda cu mult mai mica decat la ifn. De exemplu la BT, poti accesa atat finantari pentru nevoi personale cat si carduri de credit sau de cumparaturi, iar daca iti faci un card la aceasta banca prin care primesti salariul ai nenumarate benefici:
  • Poti face descoperire de card
  • Poti accesa un imprumut cu o usurinta ne mai intalnita la alte banci
  • Ai dobanda cu mult mai mica decat cei ce nu primesc bani prin BT.
Pe langa toate spuse mai sus, poti accesa un card de credit cu o valoare de 20000 lei pe care-i poti platin in rate egale pe o durata de maxim 5 ani.

Ce acte am nevoie pentru un credit rapid obtinut online de la ifn?

Ce acte am nevoie pentru un credit rapid obtinut online de la ifn?
Actele necesare sunt extrem de putine in comparatie cu bancile, sa nu te astepti ca la ifn o sa poti accesa o suma mare de bani.

Actele necesare pentru creditele rapide sunt in functie de suma pe care vrei sa o accesezi. Poti accesa sume cuprinse intre 100 lei si 90000 lei pe o perioada de la o zi la 5 ani. Daca doresti sa accesezi o finantare de minim 100 lei si maxim 1500 lei pentru simplu fapt ca ai nevoie de bani pana iti intra salariul in cont, la ifn poti accesa suma de bani in aceias zi in care semnezi contractul de creditare. Daca vrei o suma de bani de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada mai mare de timp, de peste un an, tot la ifn le poti accesa in maxim 24 ore de la semnarea contractului.

Actele necesare pentru sumele de bani enumerate mai sus sunt doar 2, copie dupa buletinul de identitate si fluturas de salariu pe ultima luna sau adeverinta de venit.


Nu uita ca institutiile nebancare au iesit pe piata cu oferte tentante, atat pentru clasa saraca a romaniei cat si pentru clasa de mijloc.

Daca vrei sa aplici la un credit pentru nevoi personale singurul lucru pe care trebuie sa il verifici este dobanda, cele mai multe dintre ifn-urile ce acorda sume mici de bani au si o dobanda mare.

Nu uita ca la ifn nu vei gasi in clauze ascunse sau abuzive introduse in contracte, sunt la fel de serioase precum bancile.

Oferte avantajoase pentru credite online rapide nebancare.

Oferte avantajoase pentru credite online rapide nebancare.
Toate persoanele ce doresc sa acceseze un credit online in primul rand trebuie sa caute cele mai bune oferte, nu sa se implante in prima oferta intalnita. Astazi va dau cateva exemple despre creditele rapide oferite de la  instituti nebancare si bancare.

Creditele rapide de la BT.

Acest tip de creditare bancara este printre cele mai bune din aceasta tara, printre cele mai serioase banci. Una din zecile de banci care au simplificat acordarea creditelor, iar lucru cel mai important facut de aceasta banca este ca acum poti aplica online la ori ce credit doresti. Acum nu mai trebuie sa faceti drumuri pana la banca pentru a cere informatii despre creditul pe care vrei sa-l obtii, aplici la formularul online de pe site-ul banci, iar in scurt timp vei primi un telefon de la aceasta banca pentru explicarea in detaliu a ofertei la care ai aplicat. Sumele de bani pe care le poti imprumuta rapid sunt de maxim 5000 euro, pentru aceasta suma de bani iti trebuie doar adeverinta de venit pe ultimele 3 luni, perioada de creditare este de minim 1 an si maxim 5 ani cu rate fixe.

Finantare pana la salariu

Pentru a putea accesa un credit de la vivacredit pana ce incasezi salariu trebuie sa faci dovada ca muncesti de minim o luna de zile prin adeverinta de venit sau fluturas de salariu. Suma pe care o poti accesa in cele mai rapide conditii este de minim 100 lei si maxim 1500 lei pentru o perioada de minim o zi si maxim 45 zile.

Creditare la domiciliu

O singura banca acorda aceste tipuri de finantari la domiciliul clientrului, ea se numeste Provident, de fapt este un ifn, mai pe larg institut financiar nebancar. Acesta acorda credite nebancare de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de 15 luni. Toate ratele din toate ofertele intalnite la acest ifn sunt fixe pe toata durata finantarii.

L banca cat si la ifn pentru finantarile de pana in 5000 euro nu se cere garantii sau girant.