Trebuie sa depui garantii pentru un credit nebancar rapid?

Trebuie sa depui garantii pentru un credit nebancar rapid?
In ultimi ani majoritatea persoanelor ce cauta o finantare pentru nevoi personale sau alte finantari doresc sa nu mai depuna garantie pentru creditele cerute.

Defapt fara garantii la toate bancile, nici o banca nu te mai obliga cum faceau o data sa depui garantie sau sa aduci coplatitori. In ultimi ani s-au modificat atat de mult regulile de creditare incat te uimesti sa vezi ca un credit nebancar se obtine extrem de rapid si cu un numar mic de acte.

De cand a aparut ifn-ul, bancile s-au schimbat si ele din cauza acestora, deoarece au aparut ca ciupercile dupa ploaie in numar mare si acordau din ce in ce creditul tot mai rapid cu un numar mic de acte, din aceasta cauza s-a ajuns la aceasta simplificare a creditului.

Ce suma de bani poti accesa la ifn

La aceste institutii financiare nebancare poti accesa credite de la 100 lei la 100000 lei. In aceasta tara sunt 3 categori importante de institutii ce ofera imprumuturi nebancare.
 1.  Credit pana la salariu de minim 100 lei si maxim 2000 lei pe o perioada de maxim 45 zile. Fiecare ifn ofera sume diferite de bani.
 2. Finantare rapida la domiciliu de minim 500 lei si maxim 5000 lei pe o perioada de maxim 15 luni. Ratele sunt fixe pana la achitarea sumei in integralitate.
 3. Credite rapide pentru nevoi personale de minim 10000 lei si maxim 100000 lei pentru o perioada de maxim 5 ani, ratele acestui imprumut sunt egale pe toata durata desfasurari imprumutului.

Se mai pot accesa imprumuturi la domiciliu sau pana la salariu ?

Se mai pot accesa imprumuturi la domiciliu sau pana la salariu ?

Fara adeverinta de veni se mai poate accesa vreo finantare?

Adevarul este ca fara adeverinta de salariu ai slabe sanse sa gasesti o finantare, se acordau o data de mult imprumuturi cu buletinul dar in zilele noastre nu prea se mai poate, dar tot ce este posibil sa existe.

Imprumuturi pana la salariu 

Poti sa accesezi o finantare prin oferta de imprumut pana la salariu pentru sumele de bani de minim 100 lei si maxim 2000 lei, suma de bani pe care o poti primi este in functie de ifn-ul la care apelezi. Prin aceste oferte se pot adresa si cei ce sunt in biroul de credite ca restantieri dar nu si cei ce sunt inregistrati ca rau-platnici, acestea din urma nu mai poate lua o finantare atata timp cat sunt inregistrati ca rau-platnici. Actele necesare sunt doar doua, adeverinta de venit si fuluturas de salariu pe ultima luna sau pe cea in curs.

Imprumuturi la domiciliu

la aceasta oferta au putut aplica cu succes foarte multe persoane ce sunt inregistrate ca restantier in biroul de credite si au putut accesa finantarea la care au aplicat. La aceste institutii financiare nebancare poti aplica online pentru imprumuturile de minim 500 lei si maxim 3500 lei pe o perioada de 15 luni in rate fixe pe toata durata creditari, poti plati ratele saptamanal sau lunar in functie de preferintele dvs. 

Aceste imprumuturi la domiciliu sunt cele mai cautate de persoanele ce nu au timp sa faca drumuri inutile le banca si doreste ca agentul sa vina luna de luna sa incaseze ratele de la domiciliu. Pe langa cele spuse mai sus, aceste imprumuturi sunt cele mai rapide de pe piata bancara, nu vei mai gasi oferte care sa se acorde mai rapid decat cele prin creditele nebancare.

Vrei sa accesezi credite rapide pentru urgente?

Vrei sa accesezi credite rapide pentru urgente?

Cum accesez un credit rapid pe care sa mi-l aprobe urgent?

Din Timisoara ne scrie:
Doresc sa accesez credite in cele mai rapide conditii, am o urgenta medicala si am nevoie de 5000 - 6000 lei pe o perioada de maxim 1 an sau mai mult. Precizez ca lucrez cu contract de munca nedeterminat si mai precizez ca nu doresc sa depun vreo garantie. Va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare legata de credite.

Cum accesam creditele nebancare? 

Stim cu toti ca in ziua de astazi nimeni nu te mai ajuta cu bani de imprumut, pana si neamurile incep sa se indeparteze cand esti la greu, in ziua de astazi nimeni nu te mai ajuta pe gratis si decat sa dai dobanda unei cunostinte mai bine alegi sa accesezi credite nebancare rapide.

Pot aparea nenumarate motive in carea ai nevoie de bani, ori a intervenit o urgenta medicala, s-a stricat ceva prin casa sau masina este defecta, aceste lucruri sunt inevitabile, dar sa nu te ingrijorezi, atata timp cat exista institutiile financiare nebancare tot timpul vei iesi la mal in siguranta.

Ce suma pot obtine de la ifn?

Sumele de bani pe care le poti obtine prin ofertele de credite rapide sunt de minim 500 lei si maxim 100000 lei, perioada de rabmursare find de maxim 5 ani.

Daca doresti o suma de bani de maxim 5000 lei pe care sa-i inapoiezi in maxim 15 luni trebuie sa faci dovada ca muncesti cu contract de munca de minim 1 luna de zile, actul necesar find doar buletinul de identitate si fluturasul de salariu.

Daca doresti o suma de bani de minim 1000 lei si maxim 100000 lei trebuie sa faci dovada prin adeverinta de veni pe ultimele 3 luni ca ai un loc de munca stabil. Salariul minim pe care trebuie sa-l ai este de minim 500 lei. Aprobarea acestui credit se face ultra-rapid,in doar 24 ore. Dobanda  acestui credit este intre 8% si 18% Vezi detalii Aici 

Care sunt conditile de acordare la ifn pentru imprumuturi rapide online

Care sunt conditile de acordare la ifn pentru imprumuturi rapide online
Daca doresti un imprumut la ifn in cele mai rapide conditii trebuie sa ai intre 18 si 21 impliniti in momentul cand doresti sa accesezi oferta de creditare

Conditii pentru acordarea imprumutului

la ifn nu trebuie sa-ti faci probleme in privinta conditiilor de imprumut sau in privinta actelor pe care trebuie sa le intocmesti deoarece sunt foarte simple. 

Prima conditie pe care trebuie sa o ai este sa ai intre 18 si 21 ani impliniti la solicitarea imprumutului, fiecare institut nebancar are propria varsta la care se acepta finantarea. 

A doua conditie este sa ai un loc de munca stabil de minim o luna pentru sume de bani ce nu depasesc 5000 lei si 3 luni pentru sumele mai mari. Trebuie sa faci dovada prin adeverinta de venit daca accesezi imprumuturi mari iar daca accesezi sume mici de bani prin oferta pana la salariu sau la domiciliu, trebuie sa faci dovada doar prin fluturas de salariu, pentru pensionari cuponul de pensie.

Cum primesc bani?

Daca optezi pentru sume mici de bani totul decurge atat online cat si prin transfer bancar. Daca optezi pentru oferta de imprumut pentru nevoi personale sumele de bani se incaseaza fizic la bancile partenere acestora, tot prin transfer bancar decurge si aceste tranzactii, doar ca pentru aceste sume mari de bani mai trebuie semnate niste acte.

Cat timp dureaza aprobarea?

Aprobarea se face in maxim 3 ore pentru sumele mici de bani, iar pentru sumele de bani prin oferta de nevoi personale ti se spune pe loc daca se aproba imprumutul la care ai optat, dupa care in maxim 24 - 48  ore se aproba imprumutul, iar in decursul a 2 - 4 zile, in functie suma se acorda bani imprumutati.

Avantajele si dezavantajele la imprumuturi pentru sume mici si mari de bani in cele mai rapide conditii

Avantajele si dezavantajele la imprumuturi pentru sume mici si mari de bani in cele mai rapide conditii
Care sunt principalele avantaje si dezavantaje cand accesam imprumuturi nebancare pentru sume mici  si mari de bani.

Principalele avantaje

Principalele avantaje ale acestei finantari este ca se adreseaza si persoanelor ce au un istoric negativ, mai exact si celor ce sunt inregistrati in biroul de credite ca restantiei, daca esti inregistrat ca rau-platnic, nici macar o banca nu iti mai acorda credite vreo data atata timp cat figurezi ca rau-platnic.

Rapiditatea cu care decurge imprumutul este uimitoare

Alt avantaj este rapiditatea cu care se misca aceste ifn-uri in acordarea de imprumuturi rapide, bani imprumutati  ajung la tine in mana sau in contul bancar, depinde de preferinte, in minim 24 si maxim 48 ore. Daca doresti o suma de bani de pana in 2000 lei, prin oferta de imprumut pana la salariu, bani ii poti obtine in aceias zi in maxim 3 ore de la semnarea contractului ai bani in contul tau.

Nu mai trebuie sa faci drumuri la banca

Inca un avantaj este ca nu trebuie sa mai faci drumuri inutile la banca, totul decurge din fata calculatorului, mai exact poti imprumuta bani online prin formularul de contact inscris atat pe site-urile bancilor cat si pe site-ul institutiilor nebancare.

Dezavantajele institutriilor nebancare

Singurul dezavantaj la aceste credite rapide nebancare fata de bancile mari este dobanda. Daca ai gasit un ifn ce iti acorda sume mici de bani sa te astepti la o dobanda cu mult mai mare decat la banca, iar daca ai gasit ifn-uri ce ofera sume mari de bani, de minim 10000 lei, dobanda acestora este cu mult apropriata ca cea a bancilor.

Vreau acum Imprumuturi online pentru nevoi personale foarte rapide

Vreau acum Imprumuturi online pentru nevoi personale foarte rapide

Imprumuturile pentru nevoi personale rapide.

La majorutatea bancilor si institututiilor nebancare poti aplica online pentru ori ce oferta pusa la dispozitie de acestea.

Majoritatea bancilor ce ofera finantare pentru consum au cunoscut o crestere semnificativa in acordarea imprumuturilor pentru nevoi personale de cand au introdus formularul online pe care il gasesti pe ori ce site care ofera imprumuturi.

Vrei chiar acum un imprumut?

In ultimi ani tot mai multe persoane apeleaza la o finantare rapida, fie bancara sau nebancara, cele mai multe persoane in ultimii ani sau indreptat catre imprumuturile online oferite de institutiile nebancare. La ifn, costurile sunt uneori prea mari daca accesam o suma mica de bani, iar daca luam o finantare de consum de peste 5000 euro, dobanda este aproape identica cu cele practicate de banci, dar cu un avantaj implus fata de banca, se aproba extrem de rapid, iar aceste banci iti spune pe loc daca te incadrezi la suma ceruta sau nu. La ifn nu mai trebuie sa astepti aprobarea finantarii cerute cu saptamanile precum la banca..

Avantaje si dezavantaje ifn-ului

Cele mai multe persoane ce apeleaza la un credit rapid online sunt presate de timp si doresc sa acceseze finantare cat mai rapid cu putiinta, pentru ei nu mai conteaza dobanda si doar sa acceseze imprumutul pentru rezolvarea problemelor. Singurul dezavantaj pe care il are institutul nebancar este ca dobanda uneori este pre exagerata la imprumuturile mici de bani, cele pana in 50000 lei, dar daca trebuie neaparat bani acest lucru nu mai este un impediment.

Avantajele acestui imprumut rapid sunt urmatoarele:

 1. Finantarea se acorda in cel mai scurt timp.
 2. Stii pe loc daca se aproba creditul sau nu.
 3. Poti aplica online la toate ofertele
 4. Se cere un numar mic de acte
 5. Nu se gasesc clauze abuzive in contractele oferite
Varsta minim pe care trebuie sa o ai depinde de la un ifn la altul, intre 18 ani si 21 ani.

Pot accesa credite in 24 - 48 ore nebancare in cele mai rapide conditii.

Pot accesa credite in 24 - 48 ore nebancare in cele mai rapide conditii.

Credite rapide

Cel mai important la un credit nebancar este primirea banilor in maxim 24 ore de la semnarea contractului

Toti stim ca ifn-urile sunt vestite pentru rapiditatea cu care acorda creditul si transparenta cu care se acorda. Daca cumva ati auzit ca acestea te-ar putea tepuii, raspunsul este categoric ca nu mai poti fi tepuit in aceasta tara de catre vreo banca, nimeni nu mai risca sa adauge clauze ascunse sau aubuzive in contractele de creditare.

Daca doresti o suma de bani de la institutiile nebancare ce ofera finantari rapide, trebuie precizat ca acum poti aplica online prin formularul de contact la ori ce ifn pentru primirea informatiilor necesare la imprumutul cerut

Conditii de creditare

Doar daca esti angajat cu carte de munca ( contract de munaca) poti beneficia de un credit rapid de la ifn, iar daca esti rau-platnic, nimeni nu iti mai acorda vreo data un credit atata timp cat figurezi in baza de date, 5 sau 7 ani, dupa 10 ani se prescrie. Daca esti restantier, la ifn ai posibilitatea de a accesa ce oferta de creditare doresti, dar nu mai mult de 5000 lei.

Pentru a putea primi finantarea ceruta trebuie sa ai minim o luna de zile la ultimul loc de munca si sa faci dovada prin fluturas de salariu sau adeverinta de venit. 

Varsta minim la majoritatea institutiilor nebancare este de minim 21 ani. Sunt si institutii financiare nebancare care acorda credite rapide pentru nevoi personale cu sume de bani de minim 10000 lei si maxim  90000 lei pe o o perioada de 60 luni cu rate fixe, cu o dobanda ce se aproprie de bancile mari din aceasta tara.

 Pentru oferta de nevoi personale, trebuie sa faci dovada ca muncesti cu contract de munca de minim 1 an, vechimea in munca trebuie sa fie de minim 3 luni.

Pentru oferta de credite pana la salariu si cele la domiciliu clientului, bani se acorda in minim 3 ore si maxim 24 ore, la cele pentru nevoi personale finantarea se aproba in maxim 48 ore, iar bani se acorda intre 2 si 4 zile.

Crezi ca se poate accesa imprumuturi online asa de simplu cu se aude?

Crezi ca se poate accesa imprumuturi online asa de simplu cu se aude?
Daca accesezi o finantare la ifn ai cea mai mare sansa sa accesezi un imprumut foarte rapid in care poti aplica online, deci nu mai trebuie sa te deplasezi de acasa sa obtii informatiile necesare, aplici online prin formularul inscris pe site-urile acestor institutii nebancare.

Cat de simplu este acest imprumut?

Pentru imprumutul nebancar nu trebuie sa dovedesti prin prea multe acte ca ai de unde platii imprumutul, se cere doar adeverinta de venit pentru creditele mai mari de 5000 lei si fluturas de salariu pentru finantarea sub 5000 lei.

In multe cazuri cele mai multe persoanele ce apeleaza la o finantare de la ifn nu doresc sume mari de bani, doresc bani cu imprumutul doar pentru rezolvarea problemelor care intervin si sa restituie suma de bani inapoi cand incaseaza salariu. 

Oferta de imprumut pana la salariu 

Aceasta ofera se adreseaza persoanelor ce au ramas in gaura cu bugetul sau au nevoie urgenta de o suma de bani care sa treaca luna cu bine pana incaseaza salariu. Suma de bani oferita prin aceasta oferta pana la salariu este de maxim 2000 lei pe o perioada de maxim 45 zile.

Oferta de imprumut la domiciliu 

Aceasta oferta este creata special pentru persoanele ce nu pot sa se deplaseze de acasa sau pentru persoanele ce doresc sa acceseze imprumuturi rapide fara a se deplasa de acasa. Suma de bani obtinuta prin aceasta oferta este de minim 500 lei si maxim 3500 lei pe o perioada de 15 luni.

Oferta pentru nevoi personale

Oferta care are cea mai mica dobanda oferita de institutiile nebancare. Poti accesa imprumuturi pentru nevoi personale cu suma de bani de minim 10000 lei si maxim 100000 pe o perioada de maxim 5 ani cu o dobanda fixa pe toata durata desfasurarii imprumutului.

Vrei ca online sa faci un Imprumut nebancar fara garantii ?

Vrei ca online sa faci un Imprumut nebancar fara garantii ?

Cum obtii un imprumut rapid fara garantie?

Tot ce trebuie sa faceti pentru a putea face un credit pentru persoane fizice care sa-l obtii in cele mai urgente conditii este sa apelezi la un imprumut nebancar.

Majoritatea persoanelor ce au nevoie de imprumuturi prin ofertele de nevoi personale, pana la salariu sau la domiciliu clientului, pana in prezent au fost multuliti de aceste institutii nebancare, ba chiar majoritatea au apelat si a doua oara.

Detalii imprumutului nebancar

Ifn-urile de obicei sunt extrem de permisive fata de bancile care ofera imprumuturi identice, evident acestea au o dobanda mult mai mare daca accesezi sume mici de bani prin oferta de creditare pana la salariu sau la domiciliu, daca doresti o finantare pentru nevoi personale, dobanda acestei oferte este apropriata bancilor.

Imprumuturile de bani pe care le poti obtine la ifn sunt intre 100 lei si 100000 lei iat perioada de rambursare este de minim 1 saptamana si maxim 60 luni, ratele imprumutului sunt fixe pe toata durata finantarii, iar imprumutul se acorda in lei pentru toate sumele oferite.

Sunt 3 categorii de institutii financiare nebancare ce acorda imprumuturi rapide.
 1. finantare la domiciliu - intre 500 lei si 5000 lei pentru maxim 15 luni
 2. finantare pana la salariu - intre 100 lei si 2000 lei pentru maxim 45 zile
 3. finantare pentru nevoi personale - intre 5000 lei si 100000 lei pentru maxim 60 luni.

Nu uita ca la creditele bancare cat si la imprumuturile nebancare nu mai trebuie sa faceti drumuri la banca pentru a cere informatii, totul decurge online prin completarea formularului online de pe site-urile acesatora, dupa care un agent bancar te suna pentru a detalia oferta la carea ai aplicat.

Imprumuturi Nebancare - Care sunt avantajele acestor finantari rapide de la ifn

Imprumuturi Nebancare - Care sunt avantajele acestor finantari rapide de la ifn

 Care sunt cele mai avantajoase imprumuturi nebancare? 

Dac nu sti ce inseamna un ifn sau intentionezi pentru prima data sa accesezi un imprumut de la aceste institutii trebuie sa citesti articolul care urmeaza deoarece  este creat special pentru pentru persoanele care vor sa acceseze pentru prima data o finantare nebancara.

Care sunt costurile.

Costurile sunt relativ mici si mari in acelas timp, totul depinde de suma pe care vrei sa o accesezi. Daca vrei o suma de bani prin oferta pana la salariu, suma de bani se acorda in maxim 3 ore de la semnarea contractului de creditare la o dobanda foarte mare. Daca optezi pentru o suma de bani de minim 2000 euro si maxim 10000 euro, respectiv in lei, prin ofertele de imprumuturi pentru nevoi personale dobanda apropinduse de cea practicata de bancile mari din aceasta tara.

Cat de rapid se acorda

Acordarea este printre cele mai rapide din aceasta tara, nu o sa mai intalnesti vreo banca sa acorde lafel de rapid imprumutul. Aprobarea se face in maxim 3 ore daca creditul nu depaseste 2000 lei, daca vrei o suma de bani de pana in 5000 lei, aprobarea se face in maxim 24 ore, daca doresti o suma de bani de pana in 10000 euro, in 48 ore se aproba finantarea, iar in maxim 4 zile ai bani in mana.

Sumele de bani ce le poti imprumuta

Poti imprumuta sume de bani de minim 100 lei si maxim 90000 lei pe o perioada de maxim 45 zile pana la 5 ani, totul depinde la ce ifn te adresezi.

Cele mai importante 3 categorii de ifn:

 1. Ifn ce acorda finantare pana la salariu, suma de bani oferita este de maxima este de 2000 lei
 2. Ifn ce acorda finantare la domiciliu, suma de bani oferita este de maxim 5000 lei.
 3. Ifn ce acorda credite pentru nevoi personale de pana in 10000 euro respectiv in lei.

Diferenta dintre finantariile bancare si nebancare.

Imprumuturile nebancare se acorda intr-un timp scurt si in cele mai rapide conditii, cele bancare se acorda umpic mai greoi dar dobanda acestora este cu mult mai scazuta de cat cea de la ifn.

Avantajele creditelor de la ifn.

 1. Actele pe care trebuie sa le intocmesti sunt foarte putine.
 2. Acordarea imprumutului se acorda in cele mai rapide conditii.
 3. Nu se cere garantii sau girant
 4. Ifn-urile sunt intelegatoare atunci cand ramai in urma cu ratele si ai posibilitatea reesalonari ratelor.

Cele mai importante 3 institutii nebancare

 1. Institutii ce ofera finantari pana la salariu. Poti accesa o suma de bani de pana la 1000 lei si sa-i inapiezi in maxim 35 zile doar cu fluturas de salariu. Varsta minima este de 21 ani. Detalii Aici
 2. Institut ce acorda finantare pana la salariu de maxim 5000 lei pe o perioada de 15 luni doar cu fluturas de salariu.  Detalii aici.
 3. Institutii ce acorda imprumuturi pentru nevoi personale de pana la 10000 lei pe o perioada de 5 ani doar cu adeverinta de venit pe ultimele 3 luni. Venit minim acceptat este 500 lei iar varsta minima este de 21 ani. Detalii Aici

Ce acte imi trebuie pentru un imprumut rapid bancar si nebancar

Ce acte imi trebuie pentru un imprumut rapid bancar si nebancar
Daca vrei o suma de bani de maxim 5000 euro, nu uita ca o poti primi foarte rapid in maxim 48 ore.

Fie ca accesezi un imprumut bancar sau un imprumut nebancar trebuie sa sti ca nu se cere garantii sau girant pentru sumele mai mici de 900000 lei. Sumele de bani pe care le poti accesa sunt in functie de salariu pe care-l ai. Mai trebuie precizat ca nimeni pe lumea asta nu o sa acorde imprumuturi daca nu ai un loc de munca, mai exact sa nu faci dovada prin adeverinta de venit sau fluturas de salariu ca muncesti cu carte de munca.

Actele necesare la banca

La bancile din Romania sa nu te astepti ca poti obtine un imprumut rapid pentru sumele de bani de peste 5000 euro,

 1. Adeverinta de venit pe ultimele 3 luni si sa ai o vechime in munca de minim un an.
 2. Buletinul de identitate.
 3. O factura de la utilitati daca salariul tau este prea mic si nu te inadrezi corect la suma de bani accesata.

Actele necesare la institutiile nebancare.

La imprumuturile nebancare actele necesare sunt cele mai simple si mai usor de intocmit, plus de asta, aceste ifn-uri acorda cea mai urgenta finantare de pe piata bancara.
 1. Daca accesezi o finantare pentru nevoi personale iti trebuie sa ai o vecime la locul de munca de minim 3 luni.
 2. Pentru finantare pana la salariu minim 1 luna.
 3. Pentru finantarea la domiciliu minim 1 luna

Un imprumut nebancar este mai rapid de accesat decat cel bancar?

Un imprumut nebancar este mai rapid de accesat decat cel bancar?

Care sunt cele mai rapide imprumuturi?

In primul rand trebuie sa precizam ca in Romania Si Moldova sunt doar 2 tipuri de oferte de creditare, cele oferite de institutiile nebancare si cele oferite de bancile mari.

Pe zi ce trece majoritatea imprumuturilor se ieftinesc si in acelas timp se acorda tot mai rapid si cu un numar mic de acte. Nu te asteptat sa accesezi o suma mare de bani doar cu adeverinta de venit. Imprumuturile maxime ce pot fi accesate sunt de maxim 10000 euro.

Imprumuturile nebancare.

Tot mai multe persoane apeleaza la un astfel de imprumut deoarece nu mai terbuie sa treci de rigorile bancilor, totul decurge simplu si cu un numar minim de acte. 

Actele necesare sunt:

 • pentru finantarea pana la salariu ai nevoie doar de fuluturas de salariu.
 • pentru finantarea la domiciliu ai nevoie doar de fluturas de salariu pe ultima luna.
 • pentru imprumuturile pentru nevoi personale ai nevoie de adeverinta de venit pe ultimele 3 luni .
Acordarea imprumutului este extrem de rapida, in maxim 48 ore primesti raspunsul daca creditul se aproba doar la finantarile pentru nevoi personale, daca optezi pentri finantarea pana la salariu sau la domiciliu, bani ii primesti in maxim 3 ore respectiv 24 ore.

Imprumuturile bancare

In cazul in care doresti o finantare, recomandarea noastra este sa apelezi in primul rand la banca, iar daca aceasta nu iti ofera finantarea ceruta, mai exact nu te incadrezi, apleaza in cele din urma la ifn.

Bancile eu cea mai mica dobanda de pe piata fata de un imprumut bancar, nu se acorda lafel de rapid, dar importanta este dobanda. La banci poti apela pentru o finantare de minim 2000 euro si maxim 10000 euro pe o perioada de 5-10 ani. La acest imprumut nu este nevoie sa aduci girant sau sa depui garantii, acest lucru este valabil si la imprumuturile nebancare.

Cum ma informez corect de acasa?

Informarea corecta fara sa fi nevoit sa pleci de acasa si sa stai la rand la banca pentru a primii infoirmatii despre imprumutul pe care doresti se face din fata calculatorului, acest lucru este valabil atat pentru banci cat si pentru institutiile nebancare. In primul rand cauti informatiile si bancile care sunt cele mai comvenabile si care iti acorda suma ceruta dupa care pe site-urile acestora se gaseste un formular online pe care il completezi cu datele persaonale, urmand ca in scurt timp un agent bancar te suna pentru comfirmarea si explicarea in detaliu a ofertei la care ai aplicat.